transport & consulting

express deliveries in Europe

Home

 Tarieven en Bestemmingen   

Garantie        

 Strategie  

       Wat vervoeren wij?

          Contact

foto : parlement, langs de Donau, Budapest, HONGARIJE

 
 

                                                       

 Goede afspraken, uw garantie

 

nieuw wagenpark

CMR verzekering

Vervoersvergunning

ADR

 

NL/FR/UK

 

   

  Europatrans Garanties:

 

Alle wettelijke voorschriften worden door Europatrans zorgvuldig opgevolgd en nageleefd.


WAGENPARK:

Goed onderhouden & nieuwe wagens. europa
Ons wagenpark is steeds up to date en onze voertuigen zijn maximaal twee jaar oud.


VERVOERSVERGUNNING & ADR-colli attest express

Uiteraard beschikken wij over de verplichte vervoersvergunning, de zogenaamde “transportverguning”, die elk koerierbedrijf nodig heeft, wanneer het gaat over zendingen boven de 500 kg. De zaakvoerster, Liesbeth Gielen is tevens graduaat van de international road union, een erkend Europees overkoepelend orgaan, dat professionaliteit en credibiliteit garandeert. (www.iru.org)

Voor vervoer van gevaarlijke goederen, kan u een beroep doen op van Europatrans. Bepaalde chauffeurs beschikken over het ADR colli attest en de zaakvoerder is in de interne ADR veiligheidsadviseur.


CMR = zekerheid

Europatrans beschikt over een gepersonaliseerde CMR vrachtbrief voor uw bedrijf. Alle transporten van EUROPATRANS zijn conform met de CMR-voorwaarden. Dat betekent dat ze conform zijn met de internationale transportverdragen. Uw goederen zijn dan ook verzekerd volgens internationale afspraken. Zo weet u perfect waar u aan toe bent.


Onze chauffeurs zijn uw butler! transport

Een goede chauffeur is niet alleen een expert in het rijden. Onze chauffeur kenmerkt zich ook door zijn hoffelijkheid in en buiten het verkeer. Onze chauffeurs zijn meer dan bestuurders:  zij zijn de butlers voor uw onderneming. Beleefd, hulpvaardig, ordelijk en verzorgd ... zodat u bij elke levering een goede indruk maakt op uw klant.


Goede afspraken maken goede ...

Iedere klant is voor ons de belangrijkste klant. Of u nu eenmalig één klein pakketje vervoert of meerdere pallets per dag. Onze goede afspraken zorgen ervoor dat iedereen op elk moment tevreden is: Geen samenlading : elke opdracht wordt apart afgewerkt.
 

 

 

Copyright ® 2009 Europatrans